Βουτήξτε τα δάχτυλα σας στο αλάτι για να πιάνετε εύκολα τα καλαμαράκια. Αφαιρέστε το κεφάλι, τα εντόσθια τους και το κόκαλο. Κόψτε τα πλοκάμια από το κεφάλι και πετάξτε τα,
Αφαιρέστε τα πτερύγια και το δέρμα και πετάξτε τα. Κόψτε τα καλαμαράκια σε ροδέλες. Ζεστάνετε το λάδι και σωτάρετε τα καλαμαράκια 2-3 λεπτά. Μην τα τηγανίσετε πολύ. γιατί θα σκληρύνουν. Βάλτε τα σε μπολ, ρίξτε τη σάλτσα και βάλτε τα στο ψυγείο σκεπασμένα για 3 ώρες τουλάχιστον.
Πριν σερβίρετε, κόψτε το κολοκυθάκι σε πολύ λεπτές φέτες με τον καθαριστή των λαχανικών, βάλτε το αντίδι, τις ντομάτες, το κολοκυθάκι και τα καλαμαράκια σε πιατέλα και περιχύστε με τη Σάλτσα.