Print
- 1 τορτίγια στο μέγεθος μεγάλης πίτσας (βλέπε ζύμες,ψωμιά)
- 2–3 φλιτζάνια τυρί γκούντα τριμμένο
- 1–1/2 φλιτζάνια σάλτσα μεξικάνα
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑ
- 3 ώριμες ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
- 1/2–1 τσίλι ξεσποριασμένο και ψιλοκομμένο
- αλάτι
- Σε ένα μπολ αναμιγνύετε όλα τα παραπάνω Ingredients. Η σάλτσα αυτή συνοδεύει διάφορα μεξικάνικα φαγητά
- Προθερμαίνετε το γκριλ.
- Βάζετε την τορτίγια σε ταψί πίτσας.
- Απλώνετε στην επιφάνεια της το τυρί και περιχύνετε με τη σάλτσα.
- Ψήνετε μέχρι να λιώσει καλά το τυρί και να σχηματίσει φουσκάλες.
- Σερβίρετε αμέσως κομμένη σε τριγωνικά κομμάτια.
- Author: Aggela
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 5 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Μεξικάνικη