Υλικά
- 4 ώριμες ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 300 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη (με πιρούνι)
- εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 2–3 πρέζες ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 18Ο°. Ρίχνετε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο σε τέσσερα ατομικά ταψάκια. Απλώνετε μέσα μια στρώση από φέτες ντομάτας. αλατοπιπερώνετε και στρώνετε από πάνω τη θρυμματισμένη φέτα.
- Πασπαλίζετε με τη ρίγανη και σκορπίζετε από πάνω τις φετούλες σκόρδου. Σκεπάζετε τα ταψάκια με λαδόκολλα και ψήνετε για 20 λεπτά.
- Απομακρύνετε το σκόρδο από το ταψί και σερβίρετε.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 20 mins
- Category: Ορεκτικό
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική
Keywords: Ντομάτες, ψητές, φέτα,