Βράζουμε το νερό με το ρύζι και ελάχιστο αλάτι για περίπου 12 λεπτά. Εν τω μεταξύ χτυπάμε σε μπλέντερ τα αυγά με τη ζάχαρη, τη φλούδα λεμονιού, το κορν φλάουερ και 1/2 ποτήρι γάλα.
Στο ρύζι που βράζει και όπου το νερό έχει λιγοστέψει, ρίχνουμε το υπόλοιπο γάλα. Βράζουμε για 5-7 λεπτά. Στο τέλος, ρίχνουμε ό,τι έχουμε χτυπήσει στο μπλέντερ.
Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε τη φωτιά.
Σερβίρουμε σε μπολ. Βγαίνουν 10 μπολ περίπου. Από πάνω ρίχνουμε κανέλα, αν θέλουμε.