Άλλη μια εξαιρετική συνταγή για το καλοκαίρι με Σορμπέ από παπάγια και λικέρ. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και χαρίστε νέες γευστικές εμπειρίες σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή επιτυχία.
Total Time:10 mins
Yield:4
Υλικά
2 ώριμες παπάγιες
150 γραμμάρια ζάχαρη
50 ml λικέρ
κομματάκια από παπάγια για γαρνιτούρα
σπασμένη καρυδόψα για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα φρούτα από τις φλούδες και τα κουκούτσια τους. Τα χτυπάτε με κοφτές στροφές στο μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη και το λικέρ.
Βάζετε το μείγμα σε μεταλλικό δισκάκι του παγωτού και το αφήνετε στην κατάψυξη για 3 ώρες. Το ανακατεύετε με ένα πιρούνι για να μείνει ελαφρύ. Σερβίρετε σε ψηλά ποτήρι σε χαμηλά (όπως τις μπάλες παγωτού). Διακοσμείτε με φετούλες παπάγιας και καρυδόψιχα.