Μουλιάστε τα ρεβίθια σε κρύο νερό και αλάτι μια ολόκληρη νύχτα. Στραγγίστε τα και βράστε τα σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα, ώσπου να μαλακώσουν. Στραγγίστε τα.
Ζεστάνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμυδάκια. το σκόρδο και το δενδρολίβανο, ανακατώνοντας μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέστε τις ντομάτες μαζί με το χυμό τους και βράστε, ανακατώνοντας, για 5 λεπτά.
Προσθέστε τους κύβους και τα ρεβίθια και σιγοβράστε τα ξεσκέπαστα για 5 λεπτά.