Σπαγγέτι καρμπονάρα. Γνήσια ιταλική συνταγή απλή και εύκολη για όλους. Χρόνος. 4-6 λεπτά
Total Time:12 mins
Yield:4
Υλικά
1/2 κιλό σπαγγέτι
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
3 κροκάδια αυγών
150 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι διάφορα τυριά τριμμένα (κεφαλοτύρι, γραβιέρα, παρμεζάνα)
Εκτέλεση
Βράζετε το σπαγγέτι στη χύτρα για 5 λεπτά.
Ζεσταίνετε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα και σοτάρετε το μπέικον ώσπου να ροδίσει. Προσθέτετε το σπαγγέτι. Χτυπάτε τα κροκάδια και τα ρίχνετε από πάνω. Πασπαλίζετε το σπαγγέτι με το τυρί, κλείνετε το καπάκι της κατσαρόλας και μόλις λιώσουν τα τυριά, σερβίρετε σε ζεστή πιατέλα.