Υλικά
- 1/2 φλιτζάνια γλυκό λευκό κρασί
- 1/2 φλιτζάνια χυμός πορτοκαλιού
- 4 φύλλα ζελατίνας
- 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη δίαιτας
- 1 μπανάνα
- 1 μήλο
- 1 πορτοκάλι
- ξύσμα από 1 λάιμ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το κρασί με τη ζάχαρη χωρίς να πάρει βράση το μείγμα.
- Μουσκεύετε τα φύλλα της ζελατίνας σε 1 φλιτζάνια νερό. Όταν μαλακώσουν, τα στραγγίζετε και τα ανακατεύετε με το ζεστό κρασί.
- Καθαρίζετε και κόβετε σε μικρότερα κομμάτια τα φρούτα.
- Τα μοιράζετε σε 8 μπολ ή ποτήρια.
- Ανακατεύετε σε ένα μπολ το μείγμα κρασιού με το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα λάιμ και 1 φλιτζάνια νερό. Το μοιράζετε στα ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να πήξει.
- Prep Time: 20 mins
- Cook Time: 180 mins
- Category: Γλυκό
- Method: Ψυγείο
- Cuisine: Ελληνική
Keywords: Ζελέ, κρασί, φρούτα,