Η συνταγή αυτή είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και με λίγη προσοχή θα καταφέρετε να πετύχετε την συνταγή που σας προτείνουμε. Καλή επιτυχία!
Total Time:15 mins
Yield:8
Υλικά
1/2 κιλό ζύμη σφολιάτας έτοιμη
300 γραμμάρια τυρί φέτα
2 αυγά
600 γραμμάρια λάδι ραφινέ
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Κόψτε τη σφολιάτα σε μικρά κομμάτια σε μέγεθος καρυδιού
Αφού δουλέψετε το τυρί με το αυγά, ανοίξτε τα κομματάκια με τον πλάστη στρογγυλά και στο μέσον
βάζετε λίγο από το δουλεμένο τυρί φέτα.
Πιάστε όλες τις άκρες της σφολιάτας και κλείστε την καλά σαν πουγκάκια. Όταν γεμιστούν και κλειστούν όλες οι σφολιάτες, βάλτε το λάδι σε κατσαρόλα ή σε άλλο βαθύ δοχείο και, αφού κάψει πάνω στη φωτιά, ρίξτε μέσα λίγες λίγες τις σφολιάτες να ψηθούν.
Σουρώνονται και σερβίρονται ζεστές. Μπορείτε να τα ψήσετε και στο φούρνο.