Κόβετε τα στήθη του κοτόπουλου στη μέση, αφού αφαιρέσετε τα κόκαλα. Κάνετε μερικές βαθιές σχισμές με κοφτερό μαχαίρι στα στήθη του κοτόπουλου.
Ετοιμάζετε τη μαρινάτα για ταντούρι σύμφωνα με τις οδηγίες της αντίστοιχης συνταγής και προσθέτετε το ηλιέλαιο.
Βυθίζετε σ’ αυτήν τα στήθη κοτόπουλου, τα αφήνετε στο ψυγείο 1 νύχτα μέσα στη μαρινάτα και τα γυρίζετε 2-3 φορές.
Ψήνετε τα στήθη κοτόπουλου στο γκριλ ή στα κάρβουνα, αλείφοντας συχνά με τη μαρινάτα τους.
Μπορείτε να ψήσετε το κοτόπουλο στο φούρνο πάνω σε σχάρα και από κάτω να βάλετε ένα ταψί που να μαζεύει τη μαρινάτα ή να τα ψήσετε σε ταψί μαζί με τη μαρινάτα τους 50′ περίπου.
Γαρνίρετε με φετάκια πράσινου λεμονιού και με φυλλαράκια μέντας.