Μπακαλιάρος με σέλινο για νόστιμο φαγητό με λίγες θερμίδες.
Προετοιμασία
30 mins
Ψήσιμο
40 mins
Θερμίδες
320
Μπακαλιάρος με σέλινο. Με λίγη προσοχή και ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα καταφέρετε να χαρίσετε νέες γευστικές εμπειρίες σε σας και τους αγαπημένους σας. Καλή επιτυχία.
Εκτέλεση
2
Ξαρμυρίστε τον μπακαλιάρο για περίπου 24 ώρες.
3
Πλύνετε το σέλινο (ή την σελινόριζα) και χοντροκόψτε το.
4
Ζεματήστε το σε κατσαρόλα με νερό για περίπου 5 λεπτά και στραγγίστε το.
5
Σε μια κατσαρόλα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
6
Προσθέτετε το σέλινο (ή το μαϊντανό), λίγο αλάτι και καλύψτε τα με νερό.
7
Βράστε για 20 λεπτά.
8
Τοποθετήστε τις φέτες του μπακαλιάρου στην κατσαρόλα και πασπαλίστε με λίγο πιπέρι.
9
Συνεχίστε το βράσιμο για άλλα 20 λεπτά χωρίς ανάκατεμα, ανακατεύοντας την κατσαρόλα κατά διαστήματα.
10
Διαλύστε το αλεύρι στο χυμό των λεμονιών και προσθέστε λίγο ζουμί από την κατσαρόλα.
11
Περιχύστε το φαγητό με αυτό το μείγμα.
12
Σκορπίζετε κατόπιν τους ξηρούς καρπούς και αφήνετε να πάρουν μια δυο βράσεις.
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!
Προσθήκη Σχολίου