χόρτα σαλάτα - Greekouzina - Ελληνικές Συνταγές Μαγειρικής

χόρτα σαλάτα

Greekouzina

Να μια πολύ καλή συνταγή για χόρτα σαλάτα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και χαρίστε νέες γευστικές εμπειρίες σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή επιτυχία.

Εκτέλεση

2
Τα γλυκά χόρτα (σπανάκι, βλίτα, ήμερα αντίδια, ζοχοί κλπ.
3
) να τα μαγειρέψετε στον ατμό μέσα στο καλάθι πάνω στον τρίποδα ή να τα βράσετε μέσα στη χύτρα, όπως είναι πλυμένα, προσθέτοντας 1/2-1 φλυτζάνι νερό για 5-7 λεπτά ανάλογα την τρυφεράδα τους.
4
Για τα πικρά χόρτα (ραδίκια, χόρτα τού βουνού, αντίδια), γεμίζετε τη χύτρα με νερό ως το 1/3 τού ύψους της και βράζετε τα πλυμένα χόρτα.
5
Τα βραστά χόρτα σερβίρονται αλατισμένα με λαδολέμονο.
6
χρόνος 7-8 λεπτά.

Παρόμοιες Συνταγές

Όλες οι συνταγές στην κατηγορία "Στην Χύτρα Ταχύτητος"

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Προσθήκη Σχολίου

Το σχόλιό σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση.