Το τας κεμπάπ είναι πάρα πολύ απλό στην παρασκευή του αλλά πολύ νόστιμο όταν συνοδεύεται από ρύζι πιλάφι.
PrintΤας-κεμπάπ
Τας κεμπάπ. Απλή συνταγή για όλους.
- Total Time: 25 mins
- Yield: 4
Υλικά
- 1 κιλό βοδινό κομμένο σε κύβους
- 2–3 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 1/2 κιλό κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο
- 2–3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και περασμένες από το μύλο
- 1 κουταλιές σούπας σούπας ντοματοπελτέ
- ελάχιστη ζάχαρη
- 1 πιπεριά πράσινη, κομμένη
- 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη
- αλάτι
- πιπέρι, πάπρικα
- 1 κύβο ζωμό κρέατος
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το βούτυρο στη χύτρα και σοτάρετε το κρέας και τα κρεμμύδια.
- Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 20 λεπτά.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 20 mins
- Category: Συνοδευτικό
- Method: Βράσιμο
- Cuisine: Ελληνική