Μοσχάρι με κολοκυθάκια: ένα γευστικό φαγητό

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

Η συνταγή για μοσχάρι με κολοκυθάκια είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο που μπορεί να ετοιμαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συνταγή ξεχωρίζει για την ευκολία της, αφού απαιτεί μόλις λίγα βήματα για την παρασκευή. Η χρήση φρέσκων υλικών, όπως κρεμμύδια, ντομάτες, και κολοκυθάκια, προσθέτει έναν εκπληκτικό χρωματικό και γευστικό πλούτο στο φαγητό. Με τη σωστή ισορροπία αλατιού, πιπεριού και μυρωδικών, αυτή η συνταγή εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο γεύμα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικά ουρανίσκους.

Ετοιμάστε τα υλικά σας, ακολουθήστε τα βήματα μαγειρέματος, και απολαύστε ένα πλήρες γεύμα γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Ανακαλύψτε τη χαρά του μαγειρέματος και την ικανοποίηση της δημιουργίας ενός εξαιρετικού φαγητού με απλά, φρέσκα υλικά.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

Μοσχάρι με κολοκυθάκια Χρόνος: 25-35 λεπτά

  • Total Time: 35 mins
  • Yield: 4

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • αλεύρι
  • 34 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες καί κομμένες
  • 1 κουταλιές σούπας σούπας ντοματοπελτέ
  • ελάχιστη ζάχαρη
  • 1/2 φλυτζάνι ζεστό νερό
  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • δυόσμο (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Κόβετε το κρέας σε μερίδες και το αλευρώνετε. Ζεσταίνετε το βούτυρο στη χύτρα και το σοτάρετε. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα, τον πελτέ, τη ζάχαρη και το νερό. Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 25-35 λεπτά.
  2. Ξύνετε ή κόβετε τα κολοκυθάκια, τα αλατίζετε με μπόλικο αλάτι, και τα αφήνετε να μείνουν ώσπου να ψηθεί το κρέας. Ξεπλένετε και στραγγίζετε καλά τα κολοκυθάκια. Ανοίγετε τη χύτρα και τα προσθέτετε μαζί με το δυόσμο. Κλείνετε ξανά τη χύτρα και μαγειρεύετε όλο το φαγητό μαζί, για άλλα 5 λεπτά.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 10 mins
  • Cook Time: 25 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Βράσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

 

Στο κάτω μέρος μπορείτε να συνδεθείτε και αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης