Οι πατάτες μουστάρδας με σπανάκι είναι ένα νόστιμο και χορταστικό πιάτο που είναι ιδανικό για το μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα. Η γλυκιά γεύση της μουστάρδας συνδυάζεται τέλεια με τη γεύση των πατατών και του σπανακιού.
PrintΠατάτες Μουστάρδας με Σπανάκι
Μια απλή και νόστιμη συνταγή με πατάτες και σπανάκι.
- Total Time: 35 mins
- Yield: 4
Υλικά
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- λάδι
- 25 μικρές φρέσκες πατάτες κομμένες στη μέση
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών
- 2 κουταλάκια καυτερή μουστάρδα
- 300 γραμμάρια σπανάκι χοντροκομμένο
Εκτέλεση
- Σωτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι ανακατώνοντας ώσπου να μαλακώσει.
- Προσθέστε τις πατάτες, το σκόρδο, το ζωμό και τη μουστάρδα και σιγοβράστε τα σκεπασμένα περίπου 20 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Προσθέστε και το σπανάκι.
- Σιγοβράστε τα σκεπασμένα, ώσπου να μαραθεί το σπανάκι.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 30 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Βράσιμο
- Cuisine: Ελληνική