Χημική Δίαιτα Πάστα Σεράνο - παστα σερανο

Πάστα Σεράνο

| 20/02/2010
Σας άρεσε το άρθρο;

Πάστα Σεράνο
 
Η πασίγνωστη πάστα Σεράνο πήρε το όνομα της προς τιμήν της Ροζίτας Σεράνο την δεκαετία του 60 στην Αθήνα. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που μας έστειλε το μέλος theodora34. Η επιτυχία της είναι σίγουρη γι'αυτό και την κατατάξαμε στις συνταγές για αρχάριους. Δοκιμάστε την!
Συγγραφέας:
Υλικά
  • separator
  • Αυγά - 5 τεμ.
  • Ζάχαρη - 1 κούπα
  • Σπορέλαιο - 1 κούπα
  • Μπεϊκιν - 1 φακελάκι
  • Αλεύρι - 1½ κούπα
  • Κακάο - 2 κ.σ.
  • separator
  • Νερό - 2½ κούπες
  • Ζάχαρη - 1½ κούπες
  • separator
  • Μόρφατ - 1 κουτάκι
  • Γάλα - ζαχαρούχο 1 κουτάκι
  • Σοκολάτα - κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το λάδι και ύστερα το αλεύρι με το μπεϊκιν και το κακάο. Αδειάζουμε στο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Αφού κρυώσει το παντεσπάνι, χύνουμε το σιρόπι προσεκτικά να μη λασπώσει. Χτυπάμε τη μόρφατ με το ζαχαρούχο και περιχύνουμε το γλυκό ομοιόμορφα. Τέλος τρίβουμε κουβερτούρα από πάνω πασπαλίζοντας το γλυκό. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας. Καλή επιτυχία!

 

Tags: , , , , , , , , ,

Κατηγορία: για αρχάριους γλυκά

Για την (ον) Συγγραφέα ()

Επαγγελματίας νοικοκυρά. Που την χάνεις που την βρίσκεις σε μια κουζίνα μέσα είναι, ή στον κήπο της να ποτίζει τα λουλούδια και τα λαχανικά της. Μαγειρεύει συνεχώς και χαίρεται να ανακαλύπτει συνεχώς νέες συνταγές.Λατρεύει την μαγειρική. Θα χαρεί να σας βοηθήσει να μάθετε μικρά μυστικά που κάποιοι δεν θα ‘θελαν να γνωρίζετε.

Συνδεθείτε για σχολιασμό

...αναζήτηση