Χωριάτικο μοσχάρι με ζυμαρικό: Μια πολύ καλή συνταγή

Χωριάτικο μοσχάρι με ζυμαρικό: Μια πολύ καλή συνταγή

Μια πολύ καλή συνταγή για χωριάτικο μοσχάρι με ζυμαρικό της επιλογής σας

Το Χωριάτικο μοσχάρι με ζυμαρικό, είναι μια γευστική συνταγή που αντιπροσωπεύει την πλούσια και παραδοσιακή γεύση της χωριάτικης κουζίνας. Αυτό το πιάτο συνδυάζει την πλούσια γεύση του μοσχαριού με τη φρεσκάδα των λαχανικών και την εξαιρετική υφή του ζυμαρικού. Είναι ιδανικό για μια οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα γεύμα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Χωριάτικο Μοσχάρι με Ζυμαρικό

Ανά μερίδα; Λιπαρά 10,5 γραμμάρια, φυτικές ίνες 8,2 γραμμάρια, θερμίδες 500.

  • Total Time: 120 mins
  • Yield: 8

Υλικά

  • 750 γραμμάρια ψαχνό μοσχάρι από σπάλα
  • λάδι
  • 5 μικρά κρεμμύδια κομμένα στα 4
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 2 μέτρια καρότα κομμένο
  • 1 φλιτζάνι ξερό κόκκινο κρασί
  • 3 φλιτζάνια ζωμός μοσχαριού
  • 1/2 φλιτζάνι ντοματοπολτός
  • 3 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα οε χοντρές φέτες
  • 2 φλιτζάνια ζυμαρικό βίδες

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το κρέας σε κύβους 3 εκ. Ψεκάστε με λάδι ένα σκεύος και σοτάρετε το κρέας σε δόσεις. Βγάλτε το στην άκρη. Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος τα κρεμμύδια και το σκορδο. Ξαναβάλτε το κρέας στο σκεύος μαζί με τα καρότα, το κρασί, το ζωμό και τον ντοματοπολτό.
  2. Αφήστε να πάρουν βράση. Ψήστε το φαγητό σε μέτρια ζεστό φούρνο σκεπασμένο, περίπου 1 1/2 ώρα ή ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Προσθέστε τα κολοκυθάκια και ψήστε το σκεπασμένο περίπου 20 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια.
  3. Στο μεταξύ ρίξτε το ζυμαρικό σε μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό, βράστε το ξεσκέπαστο ώσπου να μαλακώσει και στραγγιστέ το.
  4. Προσθέστε το στο φαγητό και ανακατώστε ώσπου να ζεσταθεί.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 30 mins
  • Cook Time: 90 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

Διατροφικά Στοιχεία

  • Calories: 500
  • Fat: 10 γρ
  • Fiber: 8,2 γρ

Keywords: Μοσχάρι, χωριάτικο, ζυμαρικό,

 

Καλωσήρθατε στον μαγειρικό μου ιστότοπο. Εδώ θα βρείτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Επίσης υπάρχει θερμιδομετρητής online και σε αποκλειστικότητα θα βρείτε την περίφημη "παράλογη" χημική δίαιτα του Χούμπλικ με εξαιρετικά αποτελέσματα. Καλή περιήγηση!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης