Φασολάκια με κρέμα γάλακτος: Γρήγορο και νόστιμο πιάτο

Φασολάκια με κρέμα γάλακτος

Σε μόλις 5-7 λεπτά, απολαύστε αυτήν την εύκολη και νόστιμη συνταγή φασολάκια με κρέμα γάλακτος. Τα φασολάκια βράζουν σε ένα αρωματικό μείγμα από βούτυρο, κρεμμύδια και ντομάτες, ενώ η προσθήκη κρέμας γάλακτος προσδίδει μια βελούδινη υφή. Με αρωματικά βότανα και τη γλυκιά νότα της ζάχαρης, αυτή η συνταγή θα σας καλύψει με έναν πλούσιο γευστικό κόσμο. Ιδανική για γρήγορα και νόστιμα γεύματα!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Φασολάκια με κρέμα γάλακτος

Χρόνος: μόνο 5-7 λεπτά

  • Total Time: 12 mins
  • Yield: 4

Υλικά

  • 1 κιλό φασολάκια
  • 4 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 12 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες καί περασμένες άπό τό μύλο
  • ελάχιστη ζάχαρη
  • 1 κουταλιές σούπας τού γλυκού βασιλικό φρέσκο ή ξερό
  • 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καί καθαρίζετε τά φασολάκια. Ζεσταίνετε τό βούτυρο στή χύτρα καί σωταρετε τά κρεμμύδια ωσότου μαραθούν. Προσθέτετε τίς ντομάτες, τή ζάχαρη καί αφήνετε νά πάρουν μία βράση. Ρίχνετε τά φασολάκια, αλάτι, πιπέρι καί τό βασιλικό. Κλείνετε τή χύτρα καί μαγειρεύετε τά φασολάκια γιά 5-7 λεπτά. Ανοίγετε τή χύτρα καί προσθέτετε τήν κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε τό φαγητό καί τό σερβίρετε σέ ζεστή πιατέλα.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 7 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Βράσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

Keywords: Φασολάκια

Στο κάτω μέρος μπορείτε να συνδεθείτε και αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης