Το Μους Γιαουρτιού με Φραμπουάζ είναι μια δροσερή και νόστιμη επιλογή για επιδόρπιο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Εδώ είναι η συνταγή για 6-8 μερίδες:
PrintΜους γιαουρτιού με φραμπουάζ
Μους γιαουρτιού με φραμπουάζ για 6-8 μερίδες
- Total Time: 10 mins
- Yield: 6
Υλικά
- 1 λίτρο στραγγιστό γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 2 φλιτζάνια φραμπουάζ (κατεψυγμένα η φρέσκα]
- 4 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη
- 2 κουταλιές σούπας λιμοντσέλο
- φρέσκος δυόσμος για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Κρατάτε λίγα φραμπουάζ για τη διακόσμηση και ψιλοκόβετε τα υπόλοιπα.
- Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι με τα ψιλοκομμένα φραμπουάζ, την άχνη ζάχαρη και το λιμοντσέλο.
- Ανακατεύετε και μοιράζετε το μείγμα σε ποτήρια.
- Αφήνετε στο ψυγείο για 1 -2 ώρες πριν σερβίρετε.
- Μοιράζετε τα ολόκληρα φραμπουάζ στα ποτήρια με τις μους και γαρνίρετε με τα φύλλα του δυόσμου.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 5 mins
- Category: Επιδόρπιο
- Method: Ψυγείο
- Cuisine: Ελληνική