Η μαρμελάδα νεκταρίνι είναι μια γευστική και αρωματική λύση για να απολαύσετε τη φρεσκάδα των νεκταρινιών όλο το χρόνο. Αυτή η συνταγή είναι εύκολη στην προετοιμασία και το αποτέλεσμα είναι μια γευστική μαρμελάδα που μπορείτε να απλώσετε στο ψωμί, να τη χρησιμοποιήσετε σε γλυκές δημιουργίες, ή ακόμα και να την προσφέρετε σαν δώρο.
Αυτή η μαρμελάδα νεκταρίνι είναι ιδανική για πρωινό, σνακ ή για να προσθέσετε γεύση σε γλυκές δημιουργίες. Απολαύστε την φρεσκάδα και τη γεύση των νεκταρινιών όλο το χρόνο!
PrintΜαρμελάδα νεκταρίνι
Μαρμελάδα νεκταρίνι. Μια απλή και νόστιμη συνταγή για όλους.
- Total Time: 55 mins
- Yield: 4
Υλικά
- 1 κιλό νεκταρίνια μεγάλα
- 1 κιλό ζάχαρη
- 1/4 ποτηριού νερό
- 1 βανίλια
- 1 φλιτζάνια του καφέ κονιάκ
- χυμός 1 λεμονιού
Εκτέλεση
- Πλένουμε και κόβουμε τα νεκταρίνια σε μεγάλα κομμάτια. Τα βάζουμε να βράσουν με το νερό και τη ζάχαρη για 30-40 λεπτά.
- 5 λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε τη βανίλια, το χυμό λεμονιού και το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά.
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 40 mins
- Category: Μαρμελάδα
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική
Διατροφικά Στοιχεία
- Calories: 50
Keywords: Μαρμελάδα, νεκταρίνι,