Μια εναλλακτική πρόταση για μια διαφορετική ομελέτα από τις συνηθισμένες.
Αυτή η ομελέτα είναι γεμάτη γεύση και τρυφερότητα, με το τυρί φέτα να προσθέτει ένα ξεχωριστό αρωματικό στοιχείο. Είναι ιδανική για ένα νόστιμο πρωινό ή για ένα γεύμα όποτε το επιθυμείτε. Απολαύστε την!
PrintΟμελέτα με ψωμί και κασέρι
Απλή και εύκολη συνταγή για όλους για ομελέτα με ψωμί και κασέρι.
- Total Time: 45 mins
- Yield: 6
Υλικά
- 5 φέτες ψωμί (χωρίς κόρα)
- 6 αυγά
- 300 γραμμάρια κασέρι σε φέτες
- 1/2 κιλό τυρί φέτα τριμμένη
- 3 φλιτζάνια γάλα
- 1 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλείφετε ένα πυρίμαχο σκεύος με το λιωμένο βούτυρο.
- Βάζετε το γάλα σε μια λεκάνη και βουτάτε μία-μία τις φέτες του ψωμιού στο γάλα. Στη συνέχεια, τις στρώνετε στο σκεύος.
- Πασπαλίζετε την πρώτη στρώση ψωμιού με τη μισή ποσότητα της φέτας, στρώνετε τις μισές φέτες κασέρι, προσθέτετε την υπόλοιπη φέτα, και το υπόλοιπο κασέρι.
- Στο ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνετε τα αυγά πάνω στις φέτες ψωμιού και τα τυριά.
- Ψήνετε την ομελέτα στον προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να πήξει.
- Αφού η ομελέτα είναι έτοιμη, την βγάζετε από το φούρνο και την κόβετε σε μερίδες.
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 30 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική
Keywords: Ομελέτα, ψωμί, κασέρι,
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σύντομα θα σας έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη!