Η συνταγή για “Φετουτσίνι με Σαλάμι και Λιαστές Ντομάτες” είναι μια υπέροχη επιλογή για ένα νόστιμο και γρήγορο γεύμα. Ο συνδυασμός του φετουτσίνι με το πικάντικο σαλάμι και τις γευστικές λιαστές ντομάτες προσφέρει ένα πλούσιο πιάτο με ιταλική χαρακτηριστική γεύση. Ακολουθήστε τις οδηγίες παρακάτω για να το απολαύσετε!
PrintΦετουτσίνι με Σαλάμι και Λιαστές Ντομάτες
Φετουτσίνι με Σαλάμι και Λιαστές Ντομάτες. Μια υπέροχη Ιταλική συνταγή για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
- Total Time: 20 mins
- Yield: 6
Υλικά
- 400 γραμμάρια φετουτσίνι.
- 350 γραμμάρια σαλάμι πικάντικο
- 1 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 290 γραμμάρια λιαστές ντομάτες σε λάδι
- 415 γραμμάρια ντοματάκια σε κονσέρβα
- 1 κουταλιές σούπας πελτές ντομάτας
- 2 κουταλιές σούπας φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίστε τα. Σκεπάστε τα για να διατηρηθούν ζεστά. κόψτε το σαλάμι σε κύβους ενός εκατοστού Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το σκόρδο και το σαλάμι μέχρι να ροδίσουν.
- Χτυπήστε στο μπλέντερ τις λιαστές ντομάτες μαζί. με το λάδι τους, τα ντομα-τάκια και τον πελτέ, χωρίς όμως να λιώσουν εντελώς. Ρίξτε το μείγμα ντομάτας και τη ρίγανη στο τηγάνι και αφήστε τη σάλτσα να βράσει. Περιχύστε τα ζυμαρικά και σερβίρετε.
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 10 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Βράσιμο
- Cuisine: Ιταλική