Η παγωμένη μόκα είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που συνδυάζει τις γεύσεις του καφέ και της σοκολάτας. Είναι ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, αλλά μπορείτε να την απολάυσετε και οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.
PrintΠαγωμένη μόκα
Παγωμένη μόκα
- Total Time: 2 mins
- Yield: 1
Υλικά
- 1 μπάλα παγωτό βανίλια διαίτης
- 1 κουταλιές γλυκού στιγμιαίο καφέ
- 2 κουταλιές γλυκού ακατέργαστη ζάχαρη
Εκτέλεση
- Σε μπλέντερ βάζουμε 1 ποτήρι πολύ παγωμένο νερό, την ζάχαρη και τον καφέ. Χτυπάμε καλά να αφρίσει και προσθέτουμε το παγωτό. Χτυπάμε λίγο να λιώσει η μπάλα και σερβίρουμε σε μεγάλο ποτήρι με καλαμάκι.
- Prep Time: 1 min
- Cook Time: 1 min
- Category: Επιδόρπιο
- Method: Ανάμειξη
- Cuisine: Ελληνική