Η συνταγή αυτή για φιλέτα μοσχαριού στο τηγάνι είναι απλή, γρήγορη και εξαιρετικά νόστιμη. Τα ζουμερά φιλέτα μοσχαριού, με την τρυφεράδα τους, είναι ιδανικά για ένα γεύμα που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του κρέατος. Ακολουθήστε αυτήν την απλή συνταγή και δημιουργήστε ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει.
PrintΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
- Total Time: 15 mins
- Yield: 4
Υλικά
- 16 λεπτές φέτες από τρυφερό μοσχάρι
- 300 γραμμάρια βούτυρο
- 8 λεπτές φέτες τυρί γραβιέρα
- 4 αυγά
- λίγη τριμμένη φρυγανιά
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις φέτες του μοσχαριού.
- Τις στραγγίζουμε και τις χτυπάμε να πλατύνουν.
- Στρώνουμε σε ταψάκι τις 8 φέτες του μοσχαριού, τις αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε επάνω στην καθεμιά τους από μια φέτα τυρί και τις σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες 8 φέτες του μοσχαριού, σχηματίζοντας έτσι 8 φέτες σάντουιτς.
- Έχουμε χτυπήσει στο μεταξύ τα 4 αυγά. Βουτάμε τα σάντουιτς στα χτυπημένα αυγά, τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε γυρίζοντας τα πολλές φορές για να καλοψηθούν.
- Τα σερβίρουμε σε πιατέλα με φέτες ντομάτα και μαϊντανό, με πατάτες τηγανιτές ή ότι άλλο θέλουμε.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 5 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική