Σανγκρία κουμπάνα – Ενα πολύ ιδιαίτερο κοκτέιλ.

Σανγκρία κουμπάνα. Ένα πολύ ιδιαίτερο κοκτέιλ για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και καλή απόλαυση!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σανγκρία κουμπάνα

  • Total Time: 5 mins
  • Yield: 1

Υλικά

  • 1 λίτρο κόκκινο κρασί
  • 4 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
  • 6 φυλλαράκια μέντας (ή δυόσμου)
  • χυμό από 3 μοσχολέμονα (λάιμ)
  • 150 ml ρούμι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνετε τα φύλλα της μέντας, τη ζάχαρη και το χυμό λάιμ.
  2. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για να μαριναριστεί για 1 ώρα. Προσθέτετε άφθονα παγάκια στο μπολ και ρίχνετε το ρούμι και το κρασί. Ανακατεύετε και σερβίρετε.
  • Author: Greekouzina
  • Prep Time: 2 mins
  • Cook Time: 2 mins
  • Category: Κοκτέιλ
  • Method: Ανάμειξη
  • Cuisine: Ισπανική

Keywords: σανγκρια

 

Leave a Reply