Σανγκρία κουμπάνα. Ένα πολύ ιδιαίτερο κοκτέιλ για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και καλή απόλαυση!
PrintΣανγκρία κουμπάνα
- Total Time: 5 mins
- Yield: 1
Υλικά
- 1 λίτρο κόκκινο κρασί
- 4 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
- 6 φυλλαράκια μέντας (ή δυόσμου)
- χυμό από 3 μοσχολέμονα (λάιμ)
- 150 ml ρούμι
Εκτέλεση
- Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνετε τα φύλλα της μέντας, τη ζάχαρη και το χυμό λάιμ.
- Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για να μαριναριστεί για 1 ώρα. Προσθέτετε άφθονα παγάκια στο μπολ και ρίχνετε το ρούμι και το κρασί. Ανακατεύετε και σερβίρετε.
- Prep Time: 2 mins
- Cook Time: 2 mins
- Category: Κοκτέιλ
- Method: Ανάμειξη
- Cuisine: Ισπανική
Keywords: σανγκρια