Ουγγαρέζικο Γκούλας: από μια γνήσια ουγγαρέζικη συνταγή

Ουγγαρέζικο Γκούλας: από μια γνήσια ουγγαρέζικη συνταγή

Αν θέλετε γνήσιο ουγγαρέζικο γκούλας, τότε αυτή η συνταγή είναι για σας

Το Ουγγαρέζικο Γκούλας είναι μια γνήσια συνταγή που μας φέρνει γεύσεις από την κουζίνα της Ουγγαρίας. Πρόκειται για έναν υπέροχο συνδυασμό φρέσκου μοσχάριου, αρωματικών μπαχαρικών, ντοματών και πατάτας, που δημιουργεί ένα πλούσιο και γευστικό φαγητό.

Αυτή η συνταγή έχει μια μοναδική γεύση χάρη στη γλυκιά πάπρικα, το κύμινο, και τη φρέσκια ρίγανη. Το ψαχνό μοσχάρι γίνεται πιο νόστιμο χάρη στην προσθήκη αυτών των μπαχαρικών, ενώ τα ντοματίνια και ο ντοματοπολτός προσδίδουν βάθος και έντονη γεύση στο γεύμα.

Αυτό το πιάτο έχει περίπου 375 θερμίδες ανά μερίδα, καθιστώντας το ιδανικό για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας και για όσους αναζητούν μια πεντανόστιμη συνταγή που θα εντυπωσιάσει την παρέα τους.

Ακολουθώντας τα βήματα αυτής της συνταγής, μπορείτε να απολαύσετε έναν αυθεντικό γκούλας που θα σας ταξιδέψει με τις αυθεντικές γεύσεις της Ουγγαρίας.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ουγγαρέζικο Γκούλας

Μια διαφορετική συνταγή που μας έρχεται από την Ουγγαρία. Αυθεντικό γκούλας για σας και την παρέα σας. Ανά μερίδα: Λιπαρά 4,8 γρ,, φυτικές ίνες 6,1 γραμμάρια, θερμίδες 375.

  • Total Time: 65 mins
  • Yield: 6

Υλικά

  • 800 γραμμάρια ψαχνό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
  • 1 κουταλιές σούπας γλυκιά πάπρικα
  • 2 κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 2 κουταλάκια σπόροι κύμινου
  • λάδι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι κομματιασμένο
  • 1 φλιτζάνια ζωμός βοδινού
  • 2 κονσέρβες των 400 γραμμάρια ντοματάκια
  • 1 κουταλιές σούπας ντοματοπολτός
  • 3 μέτριες πατάτες κομματιασμένες
  • 2 κουταλάκια φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

  1. Ανακατώστε την πάπρικα, το αλεύρι και το κύμινο.
  2. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε το περίσσιο αλεύρι.
  3. Ψεκάστε με λάδι ένα πυρίμαχο σκεύος 2,5 λίτρων και σωτάρετε το κρέας σε δόσεις ώσπου να ροδίσει γύρω γύρω. Βγάλτε το στην άκρη. Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος το κρεμμύδι, ανακατώνοντας ώσπου να μαλακώσει.
  4. Ξαναβάλτε το κρέας στο σκεύος μαζί με το ζωμό, τα ντοματάκια ψιλοκομμένα με το χυμό τους και τον ντοματοπολτό. Αφήστε να πάρουν βράση. Ψήστε τα σε μέτρια ζεστό φούρνο, σκεπασμένα, 45 λεπτά. Ανακατώστε μέσα τις πατάτες. Ψήστε τα σκεπασμένα περίπου 45 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες και το κρέας. Ανακατώστε μέσα τη ρίγανη.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 20 mins
  • Cook Time: 45 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ουγγαρέζικη

Διατροφικά Στοιχεία

  • Calories: 375
  • Fat: 4,8γρ

Keywords: Ουγγαρέζικο, γκουλας,

Καλωσήρθατε στον μαγειρικό μου ιστότοπο. Εδώ θα βρείτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Επίσης υπάρχει θερμιδομετρητής online και σε αποκλειστικότητα θα βρείτε την περίφημη "παράλογη" χημική δίαιτα του Χούμπλικ με εξαιρετικά αποτελέσματα. Καλή περιήγηση!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης