Αν θέλετε μια εύκολη συνταγή για πίτσα αλα Μεξικάνα, τότε αυτή είναι η συνταγή που χρειάζεστε
Η “Πίτσα Μεξικάνα” είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός της παραδοσιακής ιταλικής πίτσας με τα αρώματα και την πολυπλοκότητα των μεξικάνικων γευστικών στοιχείων. Αυτή η συνταγή θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της Λατινικής Αμερικής μέσα από κάθε μπουκιά. Είναι γνωστό άλωστε ότι η μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τα πλούσια αρώματά της και την πικάντικη γεύση των πιάτων της.
Η “Πίτσα Μεξικάνα” είναι μια εκπληκτική συνταγή που συνδυάζει τη νόστιμη πίτσα με την πικάντικη γεύση της μεξικάνικης κουζίνας. Απολαύστε την ως σνακ, κυρίως πιάτο, ή σαν επιλογή στο πάρτυ σας. Με τη σάλτσα Μεξικάνα, αυτή η πίτσα είναι μια απόλαυση γεύσης και ποικιλίας.
PrintΠίτσα Μεξικάνα
Συνταγή για Πίτσα Μεξικάνα. Μερίδες 4
- Total Time: 10 mins
- Yield: 4
Υλικά
- 1 τορτίγια στο μέγεθος μεγάλης πίτσας (βλέπε ζύμες,ψωμιά)
- 2–3 φλιτζάνια τυρί γκούντα τριμμένο
- 1–1/2 φλιτζάνια σάλτσα μεξικάνα
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑ
- 3 ώριμες ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
- 1/2–1 τσίλι ξεσποριασμένο και ψιλοκομμένο
- αλάτι
- Σε ένα μπολ αναμιγνύετε όλα τα παραπάνω Ingredients. Η σάλτσα αυτή συνοδεύει διάφορα μεξικάνικα φαγητά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το γκριλ.
- Βάζετε την τορτίγια σε ταψί πίτσας.
- Απλώνετε στην επιφάνεια της το τυρί και περιχύνετε με τη σάλτσα.
- Ψήνετε μέχρι να λιώσει καλά το τυρί και να σχηματίσει φουσκάλες.
- Σερβίρετε αμέσως κομμένη σε τριγωνικά κομμάτια.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 5 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Μεξικάνικη