Ψάρι με ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο για όλους

Ψάρι με ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο

Το ψάρι με ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο είναι μια απλή και υγιεινή συνταγή που αναδεικνύει τη φρεσκάδα και τη γεύση του ψαριού. Αυτό το πιάτο συνδυάζει τα αρωματικά λάδια με την ελαφριά οξύτητα του ξιδιού βαλσαμικού, δημιουργώντας ένα ευχάριστο γευστικό αποτέλεσμα. Ακολουθήστε τις οδηγίες παρακάτω για να παρασκευάσετε αυτό το νόστιμο φαγητό:

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ψάρι με ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο

Ψάρι με ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο

  • Total Time: 10 mins
  • Yield: 4

Υλικά

  • 4 φιλέτα φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι
  • 4 κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές γλυκού ξίδι βαλσάμικο
  • αλάτι
  • πιπέρι φύλλα ρόκας
  • 2 λεμόνια κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τα φιλέτα και τα σκουπίζετε καλά. Τα πασπαλίζετε με το αλεύρι. Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα φιλέτα από την κάθε μεριά για 2 λεπτά.
  2. Βγάζετε από το τηγάνι και ραντίζετε με το ξίδι και λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε και συνοδεύετε με τα φύλλα ρόκας και τις φέτες λεμονιού.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 5 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

Στο κάτω μέρος μπορείτε να συνδεθείτε και αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης