Το ψάρι με ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο είναι μια απλή και υγιεινή συνταγή που αναδεικνύει τη φρεσκάδα και τη γεύση του ψαριού. Αυτό το πιάτο συνδυάζει τα αρωματικά λάδια με την ελαφριά οξύτητα του ξιδιού βαλσαμικού, δημιουργώντας ένα ευχάριστο γευστικό αποτέλεσμα. Ακολουθήστε τις οδηγίες παρακάτω για να παρασκευάσετε αυτό το νόστιμο φαγητό:
PrintΨάρι με ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο
Ψάρι με ελαιόλαδο και ξίδι βαλσάμικο
- Total Time: 10 mins
- Yield: 4
Υλικά
- 4 φιλέτα φρέσκο ή κατεψυγμένο ψάρι
- 4 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές γλυκού ξίδι βαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι φύλλα ρόκας
- 2 λεμόνια κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
- Πλένετε τα φιλέτα και τα σκουπίζετε καλά. Τα πασπαλίζετε με το αλεύρι. Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα φιλέτα από την κάθε μεριά για 2 λεπτά.
- Βγάζετε από το τηγάνι και ραντίζετε με το ξίδι και λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε και συνοδεύετε με τα φύλλα ρόκας και τις φέτες λεμονιού.
- Prep Time: 5 mins
- Cook Time: 5 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική