Συκωτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα: ένα νόστιμο πιάτο

Συκωτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα: ένα νόστιμο πιάτο

Αν θέλετε κάτι ξεχωριστό στο πιάτο σας, τότε αυτή η συνταγή για συκωτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα, είναι αυτό που χρειάζεστε!

Η συνταγή για συκωτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της κοτόπουλου και όλων των γεύσεων που ταιριάζουν αρμονικά μαζί της. Αυτό το πιάτο συνδυάζει τα πλούσια συκωτάκια κοτόπουλου με την πλούσια γεύση των μανιταριών, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο γευστικό παζλ.

Με απλά υλικά και εύκολες οδηγίες, αυτή η συνταγή είναι ιδανική για να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας σε μια ειδική περίσταση ή ακόμη και για να αναβαθμίσετε τα καθημερινά σας γεύματα.

Τα συκωτάκια κοτόπουλου, ψημένα με το μπράντι και τα μανιτάρια, αποκτούν μια υπέροχη χρυσαφένια και τραγανή επιφάνεια. Ο συνδυασμός της μουστάρδας και της κρέμας γάλακτος προσθέτει βάθος στη γεύση, με το βούτυρο να δίνει μια πλούσια υφή. Το πιάτο ολοκληρώνεται με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό που προσθέτει φρεσκάδα και αρωματικότητα.

Απολαύστε αυτήν τη συνταγή για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Είναι ένα πιάτο που σίγουρα θα σας κάνει να αισθάνεστε σαν σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο στο σπίτι σας. Και μην ξεχνάτε να το σερβίρετε με αγάπη!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Συκωτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα

Αυτό το πιάτο (για 4 άτομα), είναι γεμάτο γεύση και αρώματα και θα εντυπωσιάσει τους γευσιγνώστες σας. Είναι ιδανικό για μια ειδική περίσταση ή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση στο καθημερινό σας γεύμα. Απολαύστε!

  • Total Time: 20 mins
  • Yield: 4

Υλικά

  • 600 γραμμάρια συκωτάκια κοτόπουλου
  • 1 φλιτζάνια του τσαγιού μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
  • 1 κουταλιές σούπας αραβοσιτέλαιο
  • 2 κουταλιές σούπας μπράντι
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • αλάτι – πιπέρι
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Καθαρίστε καλά τα συκωτάκια κοτόπουλου και κόψτε τα στη μέση.
  2. Σοτάρετε τα συκωτάκια σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτοντας το αραβοσιτέλαιο. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν, προσθέστε τα μανιτάρια και αλατίστε ελαφρά.
  3. Σε ένα μπολ, διαλύστε τη μουστάρδα στο μπράντι και προσθέστε την κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε καλά το μείγμα.
  4. Μόλις τα μανιτάρια έχουν ψηθεί, προσθέστε το βούτυρο και αφήστε τα μανιτάρια και τα συκωτάκια να ψηθούν επιπλέον για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  5. Περιχύστε τα συκωτάκια με το μείγμα μουστάρδας, μπράντι, και κρέμας γάλακτος και ψήστε για άλλα 1-2 λεπτά.
  6. Σερβίρετε αμέσως, ρίχνοντας από πάνω τον ψιλοκομμένο μαϊντανό για να δώσετε έναν φρέσκο και αρωματικό χαρακτήρα στο πιάτο.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 10 mins
  • Cook Time: 10 mins
  • Category: Κύριο Πιάτο
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

Keywords: Κοτόπουλο, μουστάρδα, κρέμα γάλακτος, μανιτάρια

Καλωσήρθατε στον μαγειρικό μου ιστότοπο. Εδώ θα βρείτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Επίσης υπάρχει θερμιδομετρητής online και σε αποκλειστικότητα θα βρείτε την περίφημη "παράλογη" χημική δίαιτα του Χούμπλικ με εξαιρετικά αποτελέσματα. Καλή περιήγηση!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης