Μπακαλιάρος με σταφίδες τσιλαδί

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μπακαλιάρος με σταφίδες τσιλαδί

Υλικά

  • 1 κιλό μπακαλιάρο παστό
  • 1 φλιτζάνια σταφίδες μαύρες
  • 4 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνια λάδι
  • 4 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 1/2 φλιτζάνια αλεύρι
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια, τον βάζετε σε μια λεκάνη με νερό και τον ξαρμυρίζετε καλά (για 12 ώρες περίπου), αλλάζοντας πολλές φορές το νερό. Τον ξεπλένετε καλά. Βγάζετε το δέρμα του και τον στραγγίζετε. Αλευρώνετε τα κομμάτια του μπακαλιάρου, ρίχνετε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι και τα τηγανίζετε. Τα τοποθετείτε σε πιατέλα. Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το λάδι, προσθέτετε τις ντομάτες τριμμένες, τις σταφίδες, λίγο νερό, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και αφήνετε να βράσουν για 1/2 ώρα. Προσθέτετε τον μπακαλιάρο και συνεχίζετε το βράσιμο για 5 λεπτά ακόμη, ώστε το φαγητό να μείνει μόνο με τη σάλτσα του. Σερβίρετε σε πιατέλα.
  • Author: Aggela

 

Στο κάτω μέρος μπορείτε να συνδεθείτε και αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης