Μοσχαρίσια Σκαλοπίνια

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μοσχαρίσια Σκαλοπίνια

Υλικά

  • 1/4 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 8 φιλέτα μοσχαρίσια από πόδι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 1/3 φλιτζάνια χυμός λεμονιού
  • 1/2 φλιτζάνια ζωμός βοδινού
  • 60 γραμμάρια βούτυρο
  • 1/3 φλιτζάνια φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε 2 κουταλιές σούπας λάδι σ’ ένα μεγάλο τηγάνι. Βάλτε το κρέας να ροδίσει και από τις δυο πλευρές και στη συνέχεια βγάλτε το από το τηγάνι και διατηρήστε το ζεστό. Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι στο ίδιο τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το χυμό, το ζωμό και το βούτυρο και αφήστε τη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά για να πηχτώσει. Πασπαλίστε με το μαϊντανό και σερβίρετε τη σάλτσα με το κρέας.
  • Author: Aggela

Leave a Reply