Πράσινα λιγκουίνι

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Πράσινα λιγκουίνι

για 1 άτομο Διατροφική αξία ανά μερίδα Πρωτεΐνες 12,2 (12%) Λίπη 12,7 (28%) Υδατάνθρακες 65,9 (60%) Θερμίδες 410

Υλικά

  • 80 γραμμάρια λιγκουίνι
  • 150 γραμμάρια διάφορα μυρωδικά πράσινα
  • 1 κουταλιές γλυκού παρμεζάνα
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μυρωδικά. Βάζουμε αρκετό νερό σε μια κατσαρόλα, το αλατίζουμε και, όταν βράσει, προσθέτουμε τα μυρωδικά και κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι. Μόλις το νερό αρχίσει να ξαναβράζει προσθέτουμε τα λιγκουίνι. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι και προσθέτουμε το σκόρδο ελαφρώς λιωμένο. Βγάζουμε το σκόρδο μόλις αρχίσει να ροδίζει και σβήνουμε τη φωτιά. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε το λάδι και την τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης