ΠΡΑΣΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ κιμά
Υλικά
- 2 κιλά πράσα
- 300 γραμμάρια κιμάς μοσχαρίσιος
- 2 αυγά
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη
- δυόσμος
- 2 φρυγανιές
- αλεύρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε και πλένετε τα πράσα. Τα κόβετε ροδέλες και τα ζεματάτε για 10′. Τα σουρώνετε καλά και τα περνάτε στο μπλέντερ. Τα στύβετε ελαφρά. Προσθέτετε 2 φρυγανιές τριμμένες, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο ρίγανη, 1 κουταλιές σούπας αλεύρι και τον κιμά. Ανακατεύετε και πλάθετε κεφτεδάκια λεπτά, που τηγανίζετε σε καυτό λάδι.