Πρασοκεφτέδες με κιμά

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΠΡΑΣΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ κιμά

Υλικά

  • 2 κιλά πράσα
  • 300 γραμμάρια κιμάς μοσχαρίσιος
  • 2 αυγά
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη
  • δυόσμος
  • 2 φρυγανιές
  • αλεύρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε και πλένετε τα πράσα. Τα κόβετε ροδέλες και τα ζεματάτε για 10′. Τα σουρώνετε καλά και τα περνάτε στο μπλέντερ. Τα στύβετε ελαφρά. Προσθέτετε 2 φρυγανιές τριμμένες, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο ρίγανη, 1 κουταλιές σούπας αλεύρι και τον κιμά. Ανακατεύετε και πλάθετε κεφτεδάκια λεπτά, που τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης