ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
Υλικά
- 1/2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- ελάχιστο αλάτι
- 4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
- 1 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
- 2 κύβους κότας
- 3 μεγάλες σελινόριζες
- 2 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο
- 1 κονσέρβα κάστανα νερού
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα. Ρίχνετε τις σελινόριζες κομμένες σε μικρούς κύβους, τα κάστανα σε φέτες, τους κύβους κότας λιωμένους στο νερό, το αλάτι και τη σάλτσα σόγιας. Σοτάρετε για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κάθε τόσο, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά, αλλά να μείνουν τραγανά. Προσθέτετε τις πιπεριές κομμένες σε μακρόστενες λουρίδες, ανακατεύετε ελαφρά και κατεβάζετε απ’ τη φωτιά την κατσαρόλα.