Τορτελίνια με κρέμα γάλακτος

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Τορτελίνια με κρέμα γάλακτος

Έτοιμο σε 15 λεπτά

Υλικά

  • 400 γραμμάρια τορτελίνια
  • 90 γραμμάρια βούτυρο
  • 2/3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
  • 1 φλιτζάνια παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κουταλιές σούπας φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγιστέ τα. Ξαναβάλτε τα στην κατσαρόλα και σκεπαστέ τα για να διατηρηθούν ζεστά.
  2. Στο μεταξύ, βάλτε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος σ’ ένα κατσαρολάκι και αφήστε τα να βράσουν για μερικά λεπτά. Βγάλτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και ρίξτε στη σάλτσα το μαϊντανό και το τυρί, ανακατώνοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει. Περιχύστε τα τορτελίνια με τη σάλτσα και ανακατώστε καλά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης