Τορτελίνια με κρέμα γάλακτος
Έτοιμο σε 15 λεπτά
Υλικά
- 400 γραμμάρια τορτελίνια
- 90 γραμμάρια βούτυρο
- 2/3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
- 1 φλιτζάνια παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλιές σούπας φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν και στραγγιστέ τα. Ξαναβάλτε τα στην κατσαρόλα και σκεπαστέ τα για να διατηρηθούν ζεστά.
- Στο μεταξύ, βάλτε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος σ’ ένα κατσαρολάκι και αφήστε τα να βράσουν για μερικά λεπτά. Βγάλτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και ρίξτε στη σάλτσα το μαϊντανό και το τυρί, ανακατώνοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει. Περιχύστε τα τορτελίνια με τη σάλτσα και ανακατώστε καλά.