Skip to content

Print
- Διαλύουμε σε λίγο κρύο γάλα τις πουτίγκες.
- Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το υπόλοιπο γάλα και αφού κάψει, ρίχνουμε μέσα τις πουτίγκες που έχουμε διαλύσει στο κρύο γάλα.
- Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε το μίγμα, μέχρι να βράσει.
- Το αδειάζουμε μέσα σε μπολ, το οποίο έχουμε τοποθετήσει μέσα σε άλλο μπολ που έχει κρύο νερό (σαν μπεν μαρί).
- Σ’ ένα μεγάλο μπολ, στρώνουμε φρούτα κάτω-κάτω, σαντιγύ από πάνω και λίγα σαβουαγιάρ πάνω από τη σαντιγύ.
- Προσθέτουμε λίγη κρέμα πουτίγκα.
- Ξαναβάζουμε φρούτα και στα πλαϊνά του μπολ, για να φαίνονται, βάζουμε σαβουαγιάρ.
- Προσθέτουμε λίγη από τη σάλτσα φράουλα και ξαναβάζουμε σαντιγύ.
- Προσθέτουμε πάλι σαβουαγιάρ, κρέμα πουτίγκας και από πάνω βερύκοκα.
- Στο τέλος, βάζουμε πάλι σαντιγύ και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα.
- Author: Aggela
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 30-35 mins
- Category: Γλυκά
- Method: Βράσιμο
- Cuisine: Γαλλική