omeleta-manitaria

Ομελέτα με μανιτάρια Χούμπλικ

Please follow and like us:

Ομελέτα με μανιτάρια Χούμπλικ
1 μερίδα
Συγγραφέας:
Υλικά
  • 3 αυγά ολόκληρα
  • 1 κονσέρβα
  • 400 γρ. μανιτάρια κομμένα
  • 1 κ. Σ ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
Εκτέλεση
  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι και δυνατή φωτιά, βάζουμε τα μανιτάρια που έχουμε στραγγίσει στα χέρια μας, να φύγουν όλα τα υγρά, χωρίς λάδι. Ανακατεύοντας με ξύλινη σπάτουλα, τα αφήνουμε να ψηθούν καλά, να στεγνώσουν σχεδόν. Τα αλατοπιπερώνουμε καλά και χτυπάμε τα αυγά με λίγη ρίγανη. Ρίχνουμε την μια κ.σ. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε να λαδωθούν τα μανιτάρια για να μην μας κολλήσει η ομελέτα. Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά κυκλικά να πάει παντού. Ψήνουμε μόνο ένα λεπτό και με την βοήθεια μεγαλύτερου πιάτου από το τηγάνι μας, γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη πλευρά. Αφήνουμε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα και βγάζουμε στο πιάτο. Σερβίρουμε με σαλάτα της αρεσκείας μας που θα βάλουμε λάδι και λεμόνι ή ξύδι.

 

loading...

Post Author: Greekouzina

Greekouzina
Παρακαλούμε αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση